Gunilla Lindstedt, nytt kommunalråd i Nykvarn

Hej! Under kvällens Kommunfullmäktige blev jag vald till Kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd, som Er representant. Vilket ärofyllt uppdrag!

Att välja Nykvarnspartiet när jag valde att engagera mig politiskt var ett enkelt och självklart val. Jag drivs inte av värderingar som är specifika för de högra eller vänstra partierna, tvärtom, jag tycker det finns bra värderingar från de flesta partier. Att då kunna engagera sig som Nykvarnspartist gör att jag till fullo kan fokusera på frågor för vår kommun.

Det som ligger mig varmt om hjärtat är vård och omsorgs-frågor. Både för att det är ett område jag kan men framför allt för att jag vet att med rätt insats till rätt person så kan kommunens verksamheter göra stor skillnad för den enskilde.

Men alla frågor som dryftas i kommunen är viktiga för mig. Förskola, skola, detaljplaner, bygglov, ja allt som är viktigt för att driva en kommun. Många frågor kommer jag känna mig trygg med och en del frågor kommer jag behöva lägga mycket energi på att sätta mig in i ordentligt.

Jag tar vid efter Bob med att driva frågor som behövs för att utveckla vår kommun och med vårt valprogram i fokus.

Tillsammans ska vi fortsätta göra skillnad!

Hälsningar

Gunilla Lindstedt