Hej, alla Nykvarnsbor

Jag heter Bob Wållberg och är sedan 2012 kommunalråd i Nykvarns kommun. 1991 flyttade jag till Nykvarn, ett beslut som jag inte ångrar. Jag har trivts från första stund!

Vi i Nykvarnspartiet har nu haft förmånen och förtroendet hos er Nykvarnsbor att leda kommunen under de senaste fyra mandatperioderna – ett förtroende som jag personligen är väldigt ödmjuk för och hoppas att vi kan få fortsätta, till förmån för alla oss Nykvarnsbor.

Jag har gjort en liten sammanställning över vad som har hänt i Nykvarn under den senaste mandatperioden och vad vi i Nykvarnspartiet  vill arbeta vidare med framöver. Vårt mål är att göra det dagliga livet enklare och lättare för alla oss Nykvarnsbor!

Här kan du läsa hela mitt brev. Det kommer även inom kort att skickas ut med posten till samtliga hushåll i Nykvarn.

Bobs brev till alla Nykvarnsbor (PDF)