Hej, alla Nykvarnsbor

Jag heter Gunilla Lindstedt och är sedan 2021 kommunalråd i Nykvarns kommun. Jag är tacksam för att jag fått förtroendet att ha ett så spännande och ansvarsfullt uppdrag.

Jag har större delen av tiden, sen jag var 10 år, bott i Nykvarn. Som 10 åring flyttade jag med min familj från Södertälje till Taxinge. När jag flyttade hemifrån lämnade jag kommunen några år men med barn som skulle börja förskoleklass valde jag att flytta tillbaka till Nykvarn, kommunen där jag ville att mina barn skulle växa upp.

Med 25 års erfarenhet som kommunal tjänsteman kändes klivet, till att engagera mig politiskt på heltid, nära och viktigt.

De åren arbetade jag som resultatenhetschef för en myndighet för vuxna med missbruk/beroende. Att skapa förutsättningar för människor som behöver stöd har alltid varit viktigt för mig och något som i alla uppdrag står högst upp bland mina prioriteringar.

Att dagligen få arbeta med frågor som rör Nykvarns utveckling och oss som bor här känns som ett av det viktigaste uppdragen jag kan ha och jag kommer alltid göra mitt yttersta för att göra mig förtjänt av det!

Att valet för mig blev att engagera mig i Nykvarnspartiet, var utan tvekan för att fokus i alla frågor alltid kan vara:

Är det bra för Nykvarnsborna – då är det de vi driver.

Nykvarnspartiet har nu haft förmånen och förtroendet hos er Nykvarnsbor att leda kommunen under de senaste fem mandatperioderna – ett förtroende som jag personligen är väldigt ödmjuk för och hoppas att vi kan få fortsätta att ha, till förmån för alla oss Nykvarnsbor.

Vad har hänt under mandatperioden?

Tillbakablick 2018-2021

och nu ser vi framåt…

Valprogram 2022

 

Med vänliga hälsningar

Gunilla Lindstedt

Kommunalråd

 

(Hej alla Nykvarnsbor.pdf – Ett utskick till alla Nykvarnsbor)